Zonde dat de kerken van België er zo kunnen bij liggen als er hier geen pak geschiedenis verloren gaat alles ligt in de ronde gesmeten het regent overal in zie het groen op de muren. 


Een verlaten spinnerij waar alles achter gelaten was zelfs de boekhouding het prachtige was dat de draden gewoon nog op de machines zat. maar wel weer zoveel mensen dan hun werk kwijt waren als wordt altijd maar moderner. 


Op een zijspoor staat deze pracht van een trein weg te rotten, mooie Belgische geschiedenis. 


Gruwelijk als je deze tegen komt in een magazijn.


Belgische industrie die verlaten is zie die telefoon zo worden ze niet meer gemaakt. Zonde dat hier heel veel mensen hun werk zijn verloren en veel armoede is geweest bij de families 


De mijn is al een tijdje gesloten de schoenen hangen aan de haak , en alles wordt over genomen door de natuur.


Wat moet dit een pracht van een kasteel geweest zijn zeker als je die lichtinvallen ziet, en wat er allemaal nog achter gelaten is kijk naar die oude kassa en de koets.


Een achtertuin van een huis vol met wagens sommige wagens zijn zo rot dat ze gelijk gewoon in de grond verdwijnen.


Een biljartzaal in een uitgebrande villa wat moet dat een pracht geweest zijn in zijn glorietijden.


Hier in dit slagerijtje keerde je echt terug in de tijd , gewoon prachtig wat een tijdscapsule dit is. En dan moet je weten dat de zolder vol oude VHS porno cassettes lag,

ben eigenlijk wel blij dat ik hier nooit vlees gekocht heb als je mij verstaat :)


Iemand vond het leuk om hier aan grafschennis te doen, en alles op te graven ben eigenlijk wel eens benieuwd wat er zo belangrijk was hier in de grond.


Een deel dat blijven staan is van een fabriek ,dit was de ruimte waar ze energie produceerde. Maar voor er te geraken dat was wat anders nat tot aan mijn enkels, maar alles voor de foto he.


Een huisje dat al lang verlaten is en waar de hond achter gebleven is, ik verschoot mij een ongeluk als ik de deur open deed waar de hond lag. hoe kan in godsnaam zo iets gebeuren. 


Deze prachtige sneeuwwagens  hebben dienst gedaan op Antarctica, nu staan ze opgeborgen een schuur . De reden daarvoor is dat er geen geld meer was voor de expeditie te betalen.


Schuurvondst en wat voor één.


Dit huisje is echt overgenomen door vocht, schimmel. Er is een brand in de slaapkamer uitgebroken maar de eigenaar komt hier al jaren zijn kat gewoon eten geven. 


Een oude truck die ergens staat te verkommeren in een verlaten steenbakkerij.  


Een hospitaal dat volledig verlaten is en een heel raar sfeertje hangt zeker het doodshuisje was wel een raar gevoel , zeker als je het ziekenhuis ook nog in dienst geweten hebt en er ook familie gelegen heeft.


Ja dit was echt een speciaal huisje en als je dan ziet wat er allemaal achter gelaten is versta je dit.


Een kerk waar alles gewoon achter gebleven is al jaren staat deze te verkommeren. het regent in, schimmel op de muren en er is een gat in het plafond.

Zonde dat zo iets niet in gebruik wordt genomen om mensen te helpen. 


Een  verlaten terrein vol met satellieten van Belgacom.  


Een feestzaal waar er veel geld moet uit gegeven zijn zowel door eigenaar of door de klant.


Wat was dat een locatie alleen de buitenkant zegt al genoeg wat een wow gevoel, en als je dan binnen komt wat een spullen staan hier nog en alles wordt overgenomen door de elementen van de natuur. 


Een voetbalclub waar er niet meer zal gespeeld worden laat het gras maar groeien.


Kasteel dat verlaten is wat een pracht is dit en moet het geweest zijn.


 Je kan je niet voorstellen wat er allemaal achter gelaten wordt en vergeten. 


Alles was achtergelaten gelijk hoe de mensen vertrokken waren je kon er zo intrekken, echt raar hoe iemand zo alles achterlaat en hoe zit het met de familie. 


Wat een fabriek en alles is gewoon achtergelaten een fortuin ligt hier nog aan materiaal en dat kon je ook merken als je daar rond wandelde. De koperdieven waren heel actief alles aan het ontmantelen wat van koper was en hadden eigenlijk nog veel lef want alles wat aan de kabels hangt brandde ze daar te plaats af. 


Deze school is al een tijdje gesloten zeker als je het klaslokaal zie met al het groen in.