Een reparatie plaats  voor treinen wat een terrein is dit vol met grote zalen voor treinen te repareren .


Wat een rare plaats was dit alles lag vol van de spullen en wagens die gewoon achtergelaten zijn, maar het raarste was de grafsteen met de naam van een vrouw op.


Wat was dat voor een avontuur een afdaling naar beneden opzoek naar de wagentjes die achter gebleven zijn in de mijn, als we ze dan gevonden hebben en de tijd uit het oog verliezen met alles te fotograferen . Gaat er een luide piep van het licht lage batterij, o mijn god wat was dat een tocht voor zo rap mogelijk weer boven te geraken.  


Een leuk huisje waar je terug keert in de tijd.


Wat een riante  villa die al heel lang verlaten is en ja de spullen staan er gewoon nog in,  je zou er zo kunnen intrekken als je de problemen erbij neemt het regent in schimmel in het huis.


De jas hangt nog aan de kapstok de sloffen staan nog aan de zetel, maar moeder natuur heeft dit huisje volledig over genomen.


Jaren staat deze drukkerij te wachten voor afgebroken te worden alles is achter gelaten, want lang geleden is deze plaats getroffen door brand


Wat een stank dat er hier hangt in dit verlaten dierenasiel dat kun je u niet voorstellen maar wat een prachtige vloer ligt er hier dit maakt de foto gewoon compleet.


Diep in de Ardennen is deze tunnel gemaakt door een grote berg, zo dat ze vroeger de boten naar de andere kant konden doen


Een verzameling aan oude Ford wagens in de achtertuin van een chateau.


Getroffen door een brand en nooit is er nog naar omgekeken en de natuur pakt terug wat van hem is.


Als je het model op de affiche ziet dan weet je dat deze locatie al heel lang verlaten is, en dan moet je weten dat dit niet zonder slag of stoot ging om hier foto's te maken.

Want mijn maatje dat altijd mee gaat op pad haar knie was hier uit de haak geschoten en kernde van de pijn, maar eind goed alles goed.


Bunker onder de grond van de tweede oorlog het was een medische post voor de mensen te verzorgen.


Een oud bordeel dat gesloten en verlaten is voor al een tijdje, overal zag je politielint dat er al een hele tijd hangt . Er werd hier aan mensenhandel gedaan als je boven komt zie je heel kleine kamers waar de meisjes tegen hun wil werden vast gehouden en geprostitueerd.


Wat mij hier het meest verbaasde was het Hitler kruis in de stal


BMW POWER


Een rusthuis met een prachtige kapel, als je in de kapel komt en de zon komt binnen schijnen komt pas alle pracht van de kapel te voorschijn. Wat een prachtige locatie. 


Langs de kant van de weg staat er ergens een oude verlaten schuur, dat deze twee schoonheden van wagens  verborgen houd van de moderne wereld. 


Bots wagens en allemaal spullen voor nog wel een paar bots wagens te maken gekke plaats.


Zie die Daf van de politie en al die andere juwelen die hier staan weg te roesten. 


Klooster Rita die heel veel mooie plekjes verborgen houd voor de buitenwereld.