Verstopt in een tunnel onder luik en voor er te komen was het ook geen grapje maar alles voor de foto.


Een oude ijshockey piste die verlaten is nu er gaten in het dak zitten komen er hele mooie sunbeams binnen. 


Een zwembad dat al een hele tijd niet meer in gebruik is zou ook niet meer aan de moderne normen van vandaag doen. vroeger ging alles makkelijker en waren we met een heel pak minder blij dan nu. 


verbaasd als je nog eens een ontdekking doet dicht bij huis maar bij deze schuurvondst was ik heel blij. Zie die bus daar staan gewoon prachtig hoe hij overgenomen word door de natuur.


Een villa waar toch redelijk wat spullen achtergebleven zijn, maar wat mijn aandacht aantrok was de trap en de tekening op de muur bovenaan de trap.


Stof, roest zwart waren we als we op deze plaats buiten kwamen, maar was wel heel blij met deze mooie Belgische  grondstof fabriek stukje geschiedenis is het.


Wat een elegante villa is dit.


Brandweerwagens van alle leeftijden onder het stof die langzaam weg roesten, wat een stuk geschiedenis staat er hier verborgen.


 Wat was dit een zoektocht voor dat vliegtuigje te vinden , maar de winnaar houd vol en daar is de foto.


Nog zo een stukje Belgische geschiedenis als je ziet wat er hier allemaal staat weg te roesten, en in het grondwater terecht komt de geur zegt al genoeg als je hier rond loopt.

De geur van olie en vet is hier doordringend


Een oude treinbrug gelijk ze niet maar gemaakt worden nu.


Verborgen in de bossen staan zo een beetje merken gelijk Porsche, Saab, Renault, Volkswagen en noem maar op allemaal weg te roesten.

 Gelijk ik veel zeg de natuur neemt terug wat van hem is een prachtige locatie  


Zware oude diesel motoren die gebruikt werden om stroom te maken wat een fortuin zou dat nu kosten, en zie die controlekamer wat een hoop knopjes voor te bedienen.


Deze zullen niet meer kunnen dienen voor de oorlog, maar wat een mooie foto's levert dit op zeker met de boom die in de tank groeit.


Zou een fortuin kosten om zo iets te bouwen vandaag. 


Deze plaats was vroeger een wijnopslagplaats, ja op het eerste gezicht zou je denken dat het een gevangenis is maar niet dus.

Was wel een speciale ervaring om dit te mogen zien was de eerste keer in mijn leven toppertje dus


Een oude kapel midden in de bossen echt een rare plaats, en als je op het altaar de kaarsen ziet weet je al dat hier rare dingen gebeuren. 


Verlaten huisje net of je de jaren 90 binnen stapt, spijtig was hier al veel verdwenen.


Muren vol van de schimmel, een pruik in de badkamer van de eigenaar, en een huis vol van antiek.


Was me dat verschieten als ik achter de hoek kwam en op het hert uitkwam, zie dat schommelpaard achteraan weer zo een huisje waar je terug keert in de tijd prachtig.


voor deze foto heb ik wat moeten doorstaan je kan al raden wat, muggen ja heel veel muggen maar wat een rust was er daar hoe kan zo een pracht verlaten zijn.


De piano staat klaar om op te spelen, de wagen staat achtergelaten in de schuur waar de boer hem voor het laats heeft geparkeerd. Maar het blijft stil in het huis en wagen blijft staan waar hij geparkeerd is.


Ergens diep in een bos staat deze mooie verlaten chalet.


Al jaren staat deze oude Volkswagen kever op de zelfde plaats te wachten op zijn einde.


Wat was dat een avontuur om hier te geraken maar wat een grote fabriek dit is amai hoor.


Verborgen in het groen zie ze daar staan wat een schoonheid.