verlaten en verrot wat een huisje veilig nee zeker niet maar alles voor de foto. als je buiten staat zie je dat het huisje volledig overgenomen wordt door de natuur.


Treintjes die staan weg te rotten en overgenomen wordt door de natuur wat natuurlijk prachtige beelden oplevert. 


Boven op een berg ligt deze begraafplaats die niet meer wordt gebruikt met graven op van in het jaar1800.

Een hele rare sfeer hangt hier zeker met al die kindergraven. 


Een tractor die al een tijdje in de struiken staat aan een verlaten boerderij.


Wat een locatie een oude garage met heel wat verborgen schatten , en dan bovenaan die oud benzinepomp echt geschiedenis. Ik blijf steeds verbaast wat er zoal verborgen ligt en verlaten is.


 Een schoonheid die goed verborgen ligt in het groen wat een pracht moet dit ooit geweest zijn in zijn glorie jaren.


Een boerenhof waar ik toch van verschoot wat er nog allemaal stond, en zeker als je in de schuur kwam want daar zullen redelijk wat feestjes gegeven zijn.


VW power


Een park dat al een tijdje verlaten is je had er een ballenpark een buitenzwembad, je kan niet verstaan dat zo terreinen gewoon achtergelaten zijn en niks mee gedaan word.


Een klein kasteeltje dat ligt verborgen tussen de bomen wat een pracht moet dit kasteeltje geweest zijn.

En dat bad dat boven staat aan de ruit die rust , de vogels die fluiten, wat moet dit zalig geweest zijn voor daar een bad te nemen . 


Een deel van een school die overgebleven is en verlaten, spijtig van de graffiti die aanwezig is maar wat een top locatie. De reflecties en lichtinvallen zijn hier echt prachtig en de decay is hier zeker aanwezig.  


Een huisje waar je echt een weg moest zoeken naar binnen en niet omdat het gesloten was, maar de eigenaar was een verzamelaar en dat kon je goed merken in het huis. Hij leefde in één ruimte van het huis wat een eenzaam leven moet dit geweest zijn of hij was heel gelukkig met zijn grote verzameling .


Deze is niet verlaten staat niet ergens in een bos staat in de tuin van een zaak . 


Wat een mooi huisje hier is de tijd echt blijven stilstaan, moet je de televisie zien en de oude krant dit is echt al van een tijdje geleden . Elke kamer was een pracht om te fotograferen met mooie details .


Een pracht van een kerk geweest die volledig in verval is geraakt . 


Wat een pracht van een kerk moet dit geweest zijn in zijn glorie dagen, de blauwe plafond met zijn elegante bogen.

De glaspartijen met de tekeningen erin waar de zon door schijnt gewoon prachtig hoe de kleuren eruit springen


Een huisje waar je terug de tijd in gaat er lagen kranten van 1970 en alles was gewoon achter gelaten . de radio is gewoon in elkaar gezakt door het vocht in het huis het regent  op allerlei plaatsen in,

moet een gezellig huisje geweest zijn.  


Een lijkenhuisje dat al heel oud is en als je de blauwe steen ziet, dan weet je dat er hier veel doden op gelegen hebben. De sporen zijn duidelijk zichtbaar er ligt gewoon een vorm van een lichaam op de steen. 


Verborgen in het groen ligt deze oude pottenbakkerij verborgen, en wat een mooie plaats moet dit geweest zijn.  De natuur heeft al een heel stuk over genomen en sommige stukken zijn in gestort,

maar wat een pracht zeker met de waterval die op het terrein ligt en alle spullen die nog aanwezig zijn.  


De laatste dag op de kalender is 28-01-1996, wat al een redelijke tijd is dat dit huisje verlaten is.  Dit kon je ook merken want al een heel stuk van de bovenverdieping is naar beneden gekomen,

maar wat een leuk huisje om te fotograferen.


Wat een mooie verlaten locatie is dit en als je de oude brandkast ziet zal er hier vroeger veel rijkdom geweest zijn, bekijk die lichtkoepel wat een pracht.

Waardoor de trap in een zee van licht staat gewoon een topwerk van de architect. 


Een Plaats ergens te velde waar een hoop Volkswagens staan weg te roesten en andere oldtimers, Wat een zonde.

Had er toch een dubbel gevoel bij leuk voor de foto's want dit is echt prachtig met dat roest en mos, maar echt zonde voor de wagens 


Een ambulance die al heel lang verborgen staat in een bos, prachtig hoe de klimop op het wiel groeit en de wagen over genomen wordt door de natuur.  


Een huisje dat ergens is gebouwd voor vissers en nu verlaten is. Maar wat een prachtige weerspiegeling in het water heb je hier.